Your international
healthcare partner

MEDIHELP INTERNATIONAL
OPTEAZA PENTRU O ASIGURARE MEDICALA INTERNATIONALA

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate (asigurări medicale internaționale) din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piață de peste 15 ani. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbină cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală internațională, în beneficiului clienților săi.

Beneficiile obținute printr-o asigurare medicală internațională:

 • Acoperire internațională - orice clinică sau spital privat din lume
 • Îngrijire medicală - tehnologii și echipamente de ultimă generație
 • Condiții medicale la cele mai înalte standarde de calitate
 • Eliminarea stresului financiar provocat de accidente sau boli grave
Află mai multe

Testimoniale clienți

Transearch International

La începutul acestui an am avut un accident la ski, iar marți am avut operația LIA la spitalul Monza Metropolitan. Slavă Domnului că am avut asigurare de sănătate MediHelp. Aș vrea să vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și pentru plata făcută direct către spital. Acest lucru m-a ajutat foarte mult. Operația s-a încheiat cu succes.

Cristina Burghold – Finance & Administration Manager

SDI Media

In anul 2018 m-am hotarat sa imi fac o asigurare privata de sanatate si am cautat pe internet firme de asigurari, pareri despre ele etc. Am gasit, spre marele meu noroc, societatea MediHelp International. De ce zic noroc? Veti vedea.

Din momentul in care am cerut o oferta, am fost contactata de un "health account manager", care mi-a prezentat cu multa rabdare ofertele si, mai mult, m-a sfatuit care varianta este cea mai potrivita pentru mine, desi nu era cea mai scumpa. In septembrie 2018 am incheiat asigurarea.

In luna ianuarie 2019, am suferit un accident in care mi-am fracturat genunchiul. Pe scurt, am beneficiat de internare, operatie, tratament, recuperare medicala completa (fizioterapie, kinetoterapie etc) intr-o clinica privata de top. Totul a costat 3.200 EUR, bani pe care Medihelp International i-a platit imediat. In concluzie, nu am cuvinte sa-i laud. Am in permanenta sprijin si siguranta de la o societate care nu numai ca isi respecta contractele, dar are oameni deosebiti care mi-au acordat sprijin profesional impecabil, dar, cel mai imporatnt, sprijin uman.

Adelina Ignat – Traducator, SDI Media

Intr-o lume in care stresul si eforturile de zi cu zi ne afecteaza atat fizic cat si psihic, in care cei din jurul nostru nu au timp si pentru problemele de sanatate ale celorlalti – MediHelp si-a respectat numele si mi-a intins o mana de ajutor chiar cand aveam mai mare nevoie.

Toata aprecierea mea pentru Profesionistii MediHelp si pentru atentia cu care isi trateaza clientii!!!

Evident, voi continua sa recomand serviciile MediHelp prietenilor si cunostintelor mele.

Mircea Tătaru

Nu a fost simplu drumul nostru spre achizitia unei polite de asigurare medicala. In primul rand ca am considerat-o scumpa, iar pe urma am avut o problema de incredere. Nu mai detinusem un astfel de produs. In plus fata de asta, ma asteptam la un proces greoi de achizitie.

A trebuit sa aud de la doi prieteni apropiati ca au achizitionat polita de asigurare de sanatate si ca au si beneficiat de ea la nevoie, ca sa imi fac curaj sa contactez MediHelp. Desigur, m-am uitat si am discutat cu mai multe companii, in final am decis sa optez pentru MediHelp deoarece mi s-a parut cel mai potrivit pentru ce aveam eu nevoie: in cazul in care apareau urgente medicale ce nu implicau operatii foarte complicate, mi se parea mai OK acoperirea MediHelp in Romania. In fond, nu aveam sa ma duc in Germania pentru o apendicita spre ex. Dar si acoperirea pentru chestiile mai grave mi s-a parut OK.

Un alt element foarte important pentru mine in relatia cu MediHelp a fost consultantul meu, Irina. Am simtit de la inceput ca incearca sa ma ajute sa fac alegerea corecta si ulterior am simtit ca ma poate sprijini cand aveam intrebari, neintelegeri sau intampinam probleme. Fara presiuni tipice ce mai apar in zona de vanzari, o interactiune ca de la om la om. Cu grija si interes pentru celalalt.

Am recomandat in mai multe randuri MediHelp colegilor si prietenilor, insa in final pentru fiecare din noi este un calcul simplu: trebuie sa ne gandim cum putem sa acoperim cheltuielile medicale in cazul in care apar. Eu am preferat un cost fix lunar, pe care il bugetez. Altii prefera sa stranga bani. In nici un caz nu as recomanda sa nu faceti nimic in legatura cu asta.

Remus Gogu

Echipa MediHelp m-a cucerit încă de la prima discuție pe care am avut-o cu ei prin seriozitatea și transparența cu care mi-au explicat fiecare etapă prin care urma să trecem. În timp, am dezvoltat o relație extrem de bună cu Irina Păun, care a fost mereu aproape de mine și m-a ajutat să înțeleg care sunt procesele și cum pot beneficia la maximum de asigurarea mea de sănătate. În ciuda faptului că locuiesc în străinătate și toate discuțiile sunt telefonice, am primit de fiecare dată toate detaliile de care am avut nevoie.

Serviciile planului ales sunt foarte bune, iar prețul este accesibil, mai ales pentru calitatea oferită. Mai mult decât atât, un alt punct forte este rapiditatea restituirii banilor.

Dacă ar fi să o iau de la capăt, MediHelp ar fi prima și singura alegere.

Alina Mihai

Ce este asigurarea medicală internațională privată?

O asigurare medicală asigură liniștea sufletească atât dumneavoastră cât și întregii familii, oferindu-vă protecție prin acoperirea a ceea ce ați fi nevoit să plătiți în cazul unei probleme de sănătate.

Asigurarea medicală internațională de la MediHelp Internațional vă salvează de povara plăților integrale pentru îngrijirea medicală oriunde in lume!

Asigurare medicală pentru persoane fizice

Cu ajutorul unei asigurări medicale cu acoperire internațională, veți avea acces, atât dumneavoastră, cât și întreaga dumneavoastră familie, la servicii medicale la cele mai înalte standarde, în clinici și spitale private din România și din străinătate.

Plata primei de asigurare medicală vă asigură accesul la investigații medicale complexe și tratamente personalizate, incluzând: consultații, investigații, imagistică, internări, operații și nașteri.

Alegeți unul dintre cele 5 planuri de asigurare medicală oferte de MediHelp Internațional pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră: Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal.

Câteva dintre beneficiile asigurării medicale private:

 • Acces la servicii medicale personalizate
 • Gestionarea eficientă a cheltuielilor medicale
 • Acces la tratamente medicale de ultima generatie
 • Posibilitatea de a alege clinica și medicul la care doriți să vă tratați
 • Mai multe detalii despre Asigurarea de Sănătate pentru persoane fizice

Asigurare medicală pentru angajați

Realizarea unui pachet motivant de compensații și beneficii pentru angajați trebuie să includă o asigurare medicală privată cu acoperire internațională, pentru a reține profesioniștii în companie și pentru a atrage cei mai buni candidați din piață.

Asigurarea medicală le oferă angajaților și familiilor acestora acces la o serie de servicii medicale de top: spitalizare, chirurgie, medicamente, ambulatoriu, maternitate, imagistică, stomatologie, evacuare medicală de urgență, repatriere, transplant, tratament pentru cancer și multe altele.

Alegeți unul dintre cele 5 planuri de asigurare medicală oferte de MediHelp Internațional pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră: Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal.

Câteva dintre beneficiile asigurării medicale pentru angajați:

 • Acces la peste 1.4 milioane de furnizori specializați în îngrijire medicală la cele mai înalte standarde
 • Deductibilitate fiscală în limita a 400 EURO / an
 • Management de caz și asistență în procesarea cererilor
 • Asigurare maximă anuală de 3.000.000 EURO
 • Mai multe detalii despre Asigurarea de Sănătate pentru angajați
Detalii in curand